Sverige-Sydkorea

C9E8A5E1-FCF4-4396-9354-7BBA7FC3CF48

Tja och Gokväll på er! Hur är läget med er? Jag mår bara bra. Jag vaknade runt 09:05. Jag låg i sängen kikade runt på youtube, käkade frulle, sen började försnacket Sverige-Sydkorea. Sen började matchen 14:00 gud vad otrolig spännande och bra match. Gott mos att Sverige vann över Sydkorea med 1-0.😊 Sen kikade jag på en film en stund, åkte jag ner till torget och köpte gott och sedan åkte jag hem igen. Tittade på Belgien-Parama och var det tvättis. Sen har jag chillat rasten av kvällen. Strax ska jag sova för att jobb imorgon efter att varit förkyld och feber i en hel vecka. Ny dag imorgon med nya tag. Vi hörs imorgon Pöss K

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>