Tisdag, Jobb och Chillat

Tja och Gokväll på er! Hur är läget med er? Jag mår bara bra men trött. 😴💤 Jag vaknade vid 06:00. Jag tittade på Nyhetsmorgon, drack kaffe, chillade, duschade och fixade jag mig. Sen åkte jag till jobbet och käkade frulle. Sen torkade alla bordarna, tog jag ner tallrikar, kaffe-muggar och skedar till lunchen och all disk. Sen åkte jag hem. Jag var så trött när jag kom hem från jobbet, jag somnade. Sen har jag varit uppe i basen och tjötat med Annis och nu gör jag inte så mycket ska strax sova är så super trött. Ny dag imorgon med nya tag. Vi hörs imorgon Pöss K

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>