Onsdag, Jobb och Chillat

Tja och Gokväll på er! Hur är läget med er? Jag mår bara bra men trött. Jag vaknade vid 06:00. Jag tittade på Nyhetsmorgon, duschade, drack kaffe och fixade jag mig. Sen åkte jag till jobbet och käkade frulle. Sen tog jag bort all disk och torkade alla birdarna. Sen gick vi till ABC och käkade midsommar lunch. Sen åkte jag hem. Jag var så trött och somnade. Efter de har jag målat och chillat rasten av kvällen. Ny dag imorgon med nya tag efter det har jag äntligen semester jeey. Vi hörs imorgon PössPöss K

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>