Måndag, Lotta på Liseberg

Tja och Gokväll på er! Hur är läget med er? Jag mår bara bra. (Måndag) Jag vaknade vid 07:00. Jag tittade på Nyhetsmorgon, käkade frulle, chillade och fixade jag mig. Sen åkte jag till Swedbank, fixade swish, åkte jag till Specsavers hämtade mina nya glasögon och sen åkte jag till Liseberg och väntade på genrep ska börja. Efter genrepet slutade så pratade jag med Lena, Agneta, Brith, Felicia och hennes pojkvän Carl. Sen släppte dom in till Lotta på Liseberg, innan det skulle börja då började de ös regnar hela programmet. Efter programmet väntade på artisterna och såklart Lotta och sen åkte jag hem. Vi hörs imorgon. PössPöss K

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>