Måndag, Jobb och Chillat

Tja och Gokväll på er! Hur är läget med er? Jag mår bara bra. Jag vaknade vid 06:00. Jag tittade på Nyhetsmorgon, fixade jag mig och chillade. Sen åkte jag till jobbet och käkade frulle. Sen rivande säng-kläder i rummen, tog bort frukosten, torkade borderna, fixade lunchen, tog bort disken i från gästerna matsalen och disken. Sen åkte jag till Elgiganten och väntade på Linda och barnen. Jag köpte en ny Kamera det blev en SONY A5100, efter gick vi till Clas Ohlsson för att Anna försöka hitta mobil stativ men hitta inget på Clas Ohlsson, vi gick till Teknikmagasinet den fanns mobil stativ och sedan gick vi till Coop. Sen gick jag till Kjell och Compang, köpte en kamera stativ till mig och gick jag till Subway och käkade mat. Sen åkte jag hem. Jag redigare vloggen i från lördagen och tvättis med. Nu ska jag sova. Vi hörs PössPöss K

7C336B03-D3D3-4F6D-9585-501242EA8BF5

7976F46A-A683-43B9-92EF-677DAD3061F0

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>