Tisdag, Jobb och Chillar

Tja och Gokväll på er! Hur är läget med er? Jag mår bara bra. Jag vaknade vid 06:00. Jag tittade på Nyhetsmorgon, lyssnade på Morrongänget, fixade jag mig och chillade. Sen åkte jag till jobbet och käkade frulle. Sen rivande jag säng-kläder i rummen, tog bort frukosten, fixade lunchen, rivande säng-kläder/bäddade ren sängen och tog bort lunchen. Sen åkte jag hem. Jag har målade, lyssnade på Tommy och Johannas show, käkade mat och nu tittar jag på Idol och chillar. Vi hörs PössPöss K

29F3BF3E-2CE7-46D6-BDB0-F6E42C4A6120

1AD129D4-A40E-4398-B8F1-F2FD8BE39AF9

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>